Werken bij

Hollands College is een leerinstituut met een frisse kijk op arbeid die adviseurs weet te raken en te inspireren onder begeleiding van bevlogen vakgenoten.

Over Hollands College

Hollands College is een leerinstituut met een frisse kijk op arbeid die adviseurs weet te raken en te inspireren onder begeleiding van bevlogen vakgenotenVoor adviseurs werkzaam in de driehoek mens, arbeid en organisatie. Zoals adviseurs op het gebied van human resource management, arbeidsomstandigheden, inzetbaarheid, coaching, teamontwikkeling, verandermanagement of organisatiekunde.

De colleges en leergangen op post-hbo of post-master niveau zijn praktisch van opzet, met actuele thema’s en praktische werkvormen. Up-to-date kennis en wetenschap vormen de brug naar de praktijk. Losse colleges leveren PE punten op. De opleidingen zijn gecertificeerd.

Onze vacatures

Docent: Strategisch Preventie Adviseur
Examencommissielid

Wie zijn wij?

Hollands College staat voor duurzame innovatie in kennis, kunde en ontwikkeling voor mens, arbeid & organisatie.

Hollands College schept een leerklimaat voor adviseurs die gaan voor het beste voor anderen en zichzelf in organisaties. Zodat zij mens, arbeid en organisatie helpen versterken.

Hollands College is een leerinstituut met een frisse kijk op arbeid die adviseurs weet te raken en te inspireren onder begeleiding van bevlogen vakgenoten.

Hollands College biedt een academische werkplaats op post-HBO niveau. De modules en leergangen zijn praktisch van opzet, met actuele thema’s en praktische werkvormen. Up-to-date kennis en wetenschap vormen de brug naar de praktijk.

Hollands College staat voor:

  • Positieve en sociale veiligheid
  • Inspirerende leeromgeving
  • Aansluiting met anderen
De nadruk ligt op adviseurs werkzaam in de driehoek mens, arbeid en organisatie. Zoals adviseurs op het gebied van human resource management, arbeidsomstandigheden, inzetbaarheid, coaching, teamontwikkeling, verandermanagement of organisatiekunde.
Onze docenten, begeleiders en beoordelaars zetten zich actief in om het zelfvertrouwen van de deelnemers positief te beïnvloeden. Doordat onze opleidingen en/of leergangen zijn gecertificeerd of geaccrediteerd staat kwaliteit voorop.