Locaties

De locaties staan voor duurzame innovatie. Ze bieden inspiratie met een knipoog naar arbeid.

Van Nelle Fabriek​

De Van Nelle Fabriek, bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren. Eventlocatie en kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. Voor creatieve geesten, ondernemende types, congres- en beursbezoekers, feestgangers en architectuurliefhebbers uit de hele wereld.

Voel de buzz van de bedrijvigheid: de Van Nelle Fabriek bruist, net als de stad. Welkom wereld, het gebeurt hier, in Rotterdam.

GAS! FABRIEK

Net buiten het hart van Alkmaar achter het Centraal Station transformeerde een BewonersBedrijf een totaal verpauperd pand tot een prachtige locatie. De oude Gasfabriek was en is (weer) een beeldbepalend monument in de wijk. Het eeuwenoude pand werd in een nieuw jasje gestoken met behulp van een lening, startkapitaal van fondsen en eigen inbreng. De opgeknapte Gasfabriek is nu een ontmoetingsplek.

van Eijl

Pand FJ08 is gevestigd in een oud Douwe Egberts fabriekspand. Een echte maakplek met een ziel. In het pand zijn kantoorruimtes, vaste werkplekken en vergaderruimtes te huur. ZZP’ers en MKB bedrijven werken hier zelfstandig, maar toch ook samen! FJ08 is namelijk niet een plek waar we alleen vierkante meters verhuren. Huur je bij ons een werkplek, dan ben je onderdeel van onze community van gelijkgestemde ondernemers, waar de sfeer goed, gezellig en ongedwongen is.

Creative Valley

Pal aan het nieuwe Stationsplein van Utrecht CS bieden we 8.500m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons vergaderconcept Collectiv. Als zelfstandige, boutique bedrijf of creatieve corporate vind je in onze high-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.