Over Hollands College

Hollands College is een leerinstituut met een frisse kijk op arbeid die adviseurs weet te raken en te inspireren onder begeleiding van bevlogen vakgenoten.

Waarom kiezen voor Hollands College?

Vanaf het moment dat je je opleiding bij Hollands College begint, bied je organisaties een helpende hand met organisatievraagstukken. We bieden een uniek aanbod van gecertificeerde post-HBO opleidingen. Combinatie van werken en leren. PE punten voor diverse beroepsgroepen en keuze uit opleidingslocaties of startmomenten.

Prachtige locatie

De locaties staan voor duurzame innovatie. Ze bieden inspiratie met een knipoog naar arbeid.

Kennisbank

Kijk op onze kennisbank voor zeer inspirerende artikelen. Of kritische beschouwingen op actuele thema's.

Beroepsvereniging

Tijdens de opleiding krijgen deelnemers korting op het lidmaatschap van de beroepsvereniging.

Bij- en nascholingen

Nieuwe inspiratie opdoen? Volg de leukste opleidingen met PE punten bij onze bevlogen docenten en trainers.

Over Hollands College

Hollands College is een leerinstituut met een frisse kijk op arbeid die adviseurs weet te raken en te inspireren onder begeleiding van bevlogen vakgenotenVoor adviseurs werkzaam in de driehoek mens, arbeid en organisatie. Zoals adviseurs op het gebied van human resource management, arbeidsomstandigheden, inzetbaarheid, coaching, teamontwikkeling, verandermanagement of organisatiekunde.

De colleges en opleidingen op post HBO en post Master niveau zijn praktisch van opzet, met actuele thema’s en praktische werkvormen. Up-to-date kennis en wetenschap vormen de brug naar de praktijk. Losse colleges leveren PE punten op. 

Wie zijn wij?

Hollands College staat voor duurzame innovatie in kennis, kunde en ontwikkeling voor mens, arbeid & organisatie.

Hollands College schept een leerklimaat voor adviseurs die gaan voor het beste voor anderen en zichzelf in organisaties. Zodat zij mens, arbeid en organisatie helpen versterken.

Hollands College is een leerinstituut met een frisse kijk op arbeid die adviseurs weet te raken en te inspireren onder begeleiding van bevlogen vakgenoten.

Hollands College biedt een academische werkplaats op post-HBO niveau. De modules en leergangen zijn praktisch van opzet, met actuele thema’s en praktische werkvormen. Up-to-date kennis en wetenschap vormen de brug naar de praktijk.

Hollands College staat voor:

  • Positieve en sociale veiligheid
  • Inspirerende leeromgeving
  • Aansluiting met anderen
De nadruk ligt op adviseurs werkzaam in de driehoek mens, arbeid en organisatie. Zoals adviseurs op het gebied van human resource management, arbeidsomstandigheden, inzetbaarheid, coaching, teamontwikkeling, verandermanagement of organisatiekunde.
Onze docenten, begeleiders en beoordelaars zetten zich actief in om het zelfvertrouwen van de deelnemers positief te beïnvloeden. Doordat onze opleidingen en/of leergangen zijn gecertificeerd of geaccrediteerd staat kwaliteit voorop.

Veelzijdig aanbod aan onderwijs

Hollands College biedt een academische werkplaats op post-HBO niveau. De colleges zijn praktisch van opzet, met actuele thema’s en praktische werkvormen. Up-to-date kennis en wetenschap vormen de brug naar de praktijk.

Opleiding

|

2024-2025
post-master Arbeids- en Organisatiedeskundige
Post-master A&O-opleiding voor de professional die al zijn eerste sporen op het vakgebied heeft verdiend.
Opleiding

|

2024-2025
post-hbo Strategisch Preventie Adviseur
Om als preventieadviseur succesvol te zijn, moet je over meer beschikken dan kennis alleen.
Opleiding

|

2024-2025
post-hbo Arbeids- en Organisatiedeskundige
Ontwikkel jezelf op de kerngebieden van de arbeids- & organisatiekunde en Certified Management Consultant
Opleiding

|

2024
post-hbo Vertrouwenspersoon
Na deze opleiding weet je hoe je medewerkers kunt begeleiden over psychosociale misstanden.